Νεφέλη  |  Σαββίδου Ιωάννα

ISBN: 978-960-14-2632-7

Αρ. σελίδων 441

9,86€

Special Price8,87€

OR

Λεπτομέρειες

Σπασμένο στα δυο το όνομά της, Νεφ-έλη. Νέφη και έλη! Δυο λέξεις, μια ζωή.
Το κεφάλι σε νέφη, τα πόδια σε έλη…
Η Νεφέλη ζει στην Αθήνα με τα δυο παιδιά της, ενώ ο άντρας της εργάζεται στη Ρουμανία, όπου θα αποτελέσει για πολλοστή φορά στόχο μιας άλλης γυναίκας. Η Νεφέλη νιώθει βαθύ το χάσμα ανάμεσα στην ίδια και στο σύντροφό της. Ένα χάσμα που κάποτε γεφυρώθηκε με πέτρα τη δική της ψυχή, όμως άλλη ψυχή δεν έχει. Αποφασίζει να πάρει δυναμικά την κατάσταση στα χέρια της. Οπλίζεται με θάρρος για να αντεπεξέλθει στις δύσκολες και επώδυνες καταστάσεις που καλείται να αντιμετωπίσει, υιοθετεί θετική ματιά σε όσα φέρνει η ζωή στο δρόμο της και επιλέγει να διαχειριστεί με αισιοδοξία το μέλλον. Είναι αποφασισμένη να διαλύσει τα νέφη της ψυχής της και να αναδυθεί νικήτρια από τα έλη της ζωής. Θα παλέψει και θα τα καταφέρει!

Δεν της αντιστεκόταν, παραδο΅ένο τον τράβηξε απ' το χέρι. Τον άπλωσε πάνω στο κρεβάτι, σαν την ποντιακή κουβέρτα της ΅άνας της, ΅ε χέρια ανοιχτά σε θέση παράδοσης. Κόλλησε το στό΅α πάνω στο δικό του, σκεπάζοντάς τον ΅ε το σώ΅α της, ώρες του έρωτα απόκρη΅νες λέει ο Ελύτης, και γκρε΅ίστηκε, σαν λάβα κύλησε πάνω στο στέρνο του, ανάβοντας σπίθες εδώ κι εκεί, καίγοντας ό,τι έβρισκε ΅προστά της. Κάτι πήγε να της ψιθυρίσει, ΅α:
- Πρώτα νιώσε ΅ε..., του έκλεισε το στό΅α ΅ε παλά΅η ιδρω΅ένη, ξεκου΅πώνοντας ένα ένα τα κου΅πιά του πουκα΅ίσου του, ώσπου του το έβγαλε. Γυ΅νός, πρωτόγονος ο Φοίβος κάτω από το πουκά΅ισο το θαλασσί, ένα ένα της φανέρωνε τα απόκρη΅να και λεία του, νιώθοντας να πολλαπλασιάζεται ακριβώς την ώρα που χανόταν. Τίποτα δεν του ζητούσε, ΅όνο του έδινε φιλιά αέρινα, λες και φιλούσε άνε΅ο...