Παρασκευή, 18 Ιανουαρίου 2019
 
ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΛΙΒΑΝΗ
 
   
 
 
 
Paulo Coelho - Weboffer  
ΥΠΟ ΕΚΔΟΣΗ
 
 
 
Λογοτεχνία » Ελληνική λογοτεχνία
 
"Greek Θέραπι"  |  Κουνούνη-Πολυβίου Θάλεια

ISBN: 978-960-14-3091-1

Αρ. σελίδων: 464


Μια μισοπαντρεμένη, μια ανύπαντρη εγκυμονούσα, ένας άντρας σε διάσταση, μια ώριμη γεροντοκόρη, μια νεαρή γεροντοκόρη, ένας ερωτομαλθακός κι ένας ομοφυλόφιλος που είναι παντρεμένος με άντρα και που έχουν μαζί ένα παιδί.
Δε θα τους παρομοίαζε κανείς και με τα εφτά θαύματα του κόσμου!
Εντάξει! Ούτε όμως και με τα εφτά θανάσιμα αμαρτήματα. Σχεδόν!
Γιατί… κάποιες μικρές αμαρτιούλες οι εθελοντές της εφτάδας τις κάνουν!
Εθελοντές; Α, ναι!
Εντελώς απρόσμενα και απροετοίμαστα, αυτοί οι εφτά Έλληνες ενώνουν τις… δυνάμεις τους και συμμετέχουν σε ένα ευρωπαϊκό πρότζεκτ.
Κι όλα ξεκινούν με έναν γάμο.
Πιο συγκεκριμένα, δύο δευτερόλεπτα πριν από το Αμήν! Ένα σημαδιακό γεγονός αναγκάζει την εφτάδα να συναναστραφεί και να εμπλακεί σε μια δακρύβρεχτη περιπέτεια.
Τα μέρη στα οποία οι εθελοντές έχουν τις συναντήσεις τους ποικίλλουν. Μπορεί να είναι το νεκροτομείο Αθηνών, το αεροδρόμιο, ένα δικαστήριο του… Λος Άντζελες, ακόμη και η Καρδίτσα. Α! Πολλές φορές οι εθελοντές καταλήγουν και σε μια αίθουσα που χρησιμοποιείται για συνεδρίες «Group Therapy».
Το ότι θα κλάψετε μαζί τους είναι σίγουρο.
Αν όμως είναι από τρανταχτό γέλιο, μη νιώσετε ενοχές… σε καμία περίπτωση δε θα φταίτε εσείς!


H Αννίτα, αφού ρίχνει ένα δολοφονικό βλέμμα στη θεία (δεν έχει σημασία αν στη συγκεκριμένη περίπτωση δε φταίει για τα νεύρα της – έχει καβάτζα τις αιτίες), σηκώνεται με φόρα από την καρέκλα της και πλησιάζει τον Τρικούπη.
Τον κοιτάει άγρια.
Εκείνος σκιάζεται.
Η Αννίτα κολλάει το πρόσωπό της στο δικό του.
Οι μύτες τους φιλιούνται.
Ο Τρικούπης σκιάζεται πιο πολύ. Αρχίζει να αλληθωρίζει. Και, μεταξύ μας, σαν να του φεύγει και λίγο κάτουρο.
– Θα σε παρακαλούσα πολύ ευγενικά (αλήθεια, έτσι λέει η Αννίτα, δε λέω ψέματα) να αφήσεις στην άκρη όλες αυτές τις παπαριές (εντάξει, αυτό το πιστεύετε και χωρίς να σας διαβεβαιώσω) και να μας πεις πρώτα για πόσα εφτά μιλάμε!
– Εεε...
– Εξ και ξερός! Λέγε!
Πόσα λεφτά είχε ο Οδυσσέας;

Τιμή: 15,00€ -10% 13,50€

Προσθήκη στο καλάθι

 προσθήκη στη wishlist  εισαγωγή σχολίου  προτείνετε το βιβλίο σε ένα φίλο σας
 
 
 
Δημοσιεύματα - Κριτικές
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Σχόλια Αναγνωστών
16/09/2016 - maria
Μια εξαιρετικά χιουμοριστική ιστορία, δοσμένη με λογοτεχνική καθαρά γραφή από τη συγγραφέα. Χωρίς τα συνηθισμένα κλισέ και παγιωμένα αστεία. Ένα βιβλίο που δεν πατάει σε ατάκες, ήδη ειπωμένες , αλλά τις δημιουργεί. Η πλοκή συμπαγής και γρήγορη. Οι ήρωες αξιολάτρευτοι. Καθημερινοί. Μέσα από αυτή την απολαυστική πραγματικά ιστορία, και μέσα από ένα πηγαίο και ευφυές χιούμορ, η Θάλεια Κουνούνη αφήνει έντονο το αποτύπωμα του προβληματισμού της για κακώς κείμενα στην Ελληνική κοινωνία. Είτε αυτά αφορούν σε ιδέες που υπήρξαν αλλά έμειναν ιδέες, είτε αφορούν σε κατηγορίες ανθρώπων. Είδος εξαιρετικά δύσκολο το χιουμοριστικό βιβλίο ... βρήκε πιστεύω στην Ελλάδα τον δάσκαλό του.
01/09/2016 - maria
Μια εξαιρετικά καλή χιουμοριστική ιστορία, δοσμένη με λογοτεχνική καθαρά γραφή από τη συγγραφέα. Χωρίς τα συνηθισμένα κλισέ και τα παγιωμένα αστεία. Ένα βιβλίο που δεν πατάει σε ατάκες, ήδη ειπωμένες , αλλά τις δημιουργεί. Η πλοκή συμπαγής και γρήγορη. Οι ήρωες αξιολάτρευτοι. Καθημερινοί. Μέσα από αυτή την απολαυστική πραγματικά ιστορία, και μέσα από ένα πηγαίο και ευφυές χιούμορ, η Θάλεια Κουνούνη αφήνει έντονο το αποτύπωμα του προβληματισμού της για κακώς κείμενα στην Ελληνική κοινωνία. Είτε αυτά αφορούν σε ιδέες που υπήρξαν αλλά έμειναν ιδέες, είτε αφορούν σε κατηγορίες ανθρώπων. Είδος εξαιρετικά δύσκολο το χιουμοριστικό βιβλίο ... βρήκε πιστεύω στην Ελλάδα τη δασκάλα του.
29/06/2016 - Άννα
Μα πόσο γέλασα (μέχρι δακρύων και χωρίς... καμία ενοχή) μ' αυτό το βιβλίο!!! Πόσο ωραία πέρασα, πόσο ξέφυγα για κάποιες ώρες από όλα τα μικροπροβλήματα της καθημερινότητάς μου και πόσο το χρειαζόμουν αυτόν τον καιρό!!! Δηλώνω ενθουσιασμένη με το Greek Θέραπι γιατί είναι ένα μυθιστόρημα που τα έχει ΟΛΑ! Έχει στόρι με τόσο σασπένς που δεν μπορείς να το αφήσεις από τα χέρια σου πριν μάθεις τι θα γίνει παρακάτω και έχει και ολοκληρωμένους, σε χαρακτήρα και συναισθήματα, ήρωες (ένας κι ένας όλοι τους, δεν ξέρεις ποιον να πρωτοαγαπήσεις) που στηρίζουν αυτό το στόρι. Έτσι η συγγραφέας δε χρειάστηκε να καταφύγει σε κανένα από τα γνωστά κλισέ που συναντάμε συνήθως στα χιουμοριστικά βιβλία και που προσπαθούν να “εκβιάσουν” το γέλιο του αναγνώστη. Αντιθέτως, αυτό το γέλιο έρχεται τόσο αβίαστα και φυσικά, μέσα από τις πράξεις, τις σκέψεις και τις άκρως ξεκαρδιστικές ατάκες τους, λες κι έγραφε από πάντα της μυθιστορήματα αυτού του είδους και ήταν... εξασκημένη! Kαι οι διάλογοι; Τόσο ζωντανοί, τόσο αληθοφανείς, τόσο φυσικοί που είσαι σίγουρος ότι αυτοί οι ήρωες υπάρχουν και κυκλοφορούν ανάμεσά μας! Βέβαια, όσοι γνωρίζουμε ήδη συγγραφικά τη Θάλεια Κουνούνη, ξέρουμε πως ποτέ δε γράφει απλώς για να γράψει. Πάντα θέλει να περάσει κάποια μηνύματα στους αναγνώστες της. Κι εδώ τα μηνύματα και οι αλήθειες που ξεπηδούν μέσα από τις σελίδες είναι πολλά. Για τη φιλία, την κάθε μορφής αγάπη, την αλληλεγγύη και την προσφορά στον συνάνθρωπο, τον ρατσισμό, τη διαφορετικότητα των ανθρώπων...! Και το σημαντικό σε όλο αυτό; Χωρίς να χάσει καθόλου το χιουμοριστικό του ύφος αλλά ταυτόχρονα με τρομερή ευαισθησία και γλυκύτητα και με τη γνωστή, καταπληκτική γραφή της! Θίγει και καυτηριάζει (ενίοτε και με μια ειρωνική έως ελαφρώς σαρκαστική διάθεση) τόσα θέματα της καθημερινότητάς μας, που δεν μπορεί παρά να σε βάλει σε σκέψεις για πράγματα που ίσως δεν είχες σκεφτεί ποτέ. Πολλές φορές, στις ομάδες βιβλίου, μας ρωτούν ποιο θα ήταν το ένα και μοναδικό βιβλίο που θα θέλαμε να διασώσουμε σε περίπτωση κάποιας... καταστροφής. Δεν είχα απάντηση καθώς στη βιβλιοθήκη μου υπάρχουν πολλά μυθιστορήματα που αγαπώ πολύ, διαφόρων συγγραφέων, Ελλήνων και ξένων. Ε, τώρα ξέρω! Το Greek Θέραπι θα ήταν αυτό, γιατί είναι ξεκαρδιστικό, ευρηματικό, ευφυές, τρομερά ενδιαφέρον, πρωτότυπο, ανατρεπτικό, διδακτικό, συγκινητικό, είναι... όλα όσα ζητάω από ένα βιβλίο για να το λατρέψω!!!
 
Δείτε επίσης:
Τα χρώματα της ζωής μου
Κουνούνη-Πολυβίου Θάλεια
9,30€ 8,87€
σελ.: 464
καλάθι
ΞΕΦΥΛΛΙΣΤΕ
Ευτυχία εδώ ή λίγο πιο πέρα
Κουνούνη-Πολυβίου Θάλεια
9,30€ 8,87€
σελ.: 544
καλάθι
ΞΕΦΥΛΛΙΣΤΕ
Δεν υπήρξα ποτέ
Κουνούνη-Πολυβίου Θάλεια
9,30€ 8,87€
σελ.: 352
καλάθι
ΞΕΦΥΛΛΙΣΤΕ
 
Η Παναγία των δελφινιών
Κουνούνη-Πολυβίου Θάλεια
9,34€ 8,91€
σελ.: 640
καλάθι
Μαμά μην πας στη δουλειά
Κουνούνη-Πολυβίου Θάλεια
8,40€ 8,01€
σελ.: 32
καλάθι
L.A.V Θέραπι
Κουνούνη-Πολυβίου Θάλεια
15,09€ 14,40€
σελ.: 544
καλάθι
 
Χωρίς εσένα
Κωνσταντούρου Μαρία
9,30€ 8,87€
σελ.: 352
καλάθι
ΞΕΦΥΛΛΙΣΤΕ
  

Λέξεις - Κλειδιά Βιβλίου
 
Προσθέστε τις δικές σας λέξεις - κλειδιά:
 
Χρησιμοποιήστε κενά για διαχωρισμό των λέξεων - κλειδιών.
Χρησιμοποιήστε διπλά εισαγωγικά (") για φράσεις.


 
    ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ - ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ ΒΙΒΛΙΩΝ
 
  •   
 
 TOP 5
 Hippie
 Αόρατο Νήμα
 Μονοπάτια - Ατζέντα 2019 - Κοέλο
 Το σπίτι της λίμνης
 Δυο στιγμές ζωής
 
     BEST SELLERS & ΝΕΟΙ ΤΙΤΛΟΙ: €9.90
 
  
 
  
   
 
Ευαγγελία Ευσταθίου – Αόρατο Νήμα
   
 
ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΔΟΚΙΜΙΩΝ


 
 
Αόρατο Νήμα
Ευσταθίου Ευαγγελία
17,70€ 15,93€
σελ. 720
καλάθι
 
γάλα και μέλι
kaur rupi
13,50€ 12,15€
σελ. 208
καλάθι
 
ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ


 
 TOP 5 ΠΑΙΔΙΚΑ
 Τι μπορείς να κάνεις με μια ευκαιρία
 Ο λαμπερός πολεμιστής
 Η Παράξενη παρέα του Ορφέα
 Τα χρώματα της ζωής μου
 Όταν ο μικρός Ντομινίκ θύμωσε με το φεγγάρι
 
 
 
ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΑΝ…BEST SELLERS & ΝΕΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΜΕ €9.90 
 
 
 
 
Ψηφιακά Βιβλία
 
Μυθιστόρημα
Δοκίμιο
Παιδικά-Εφηβικά
Εκπαιδευτικά
Ψυχολογία
Γενικά
 
Η εταιρεία
Ενημέρωση επενδυτών
Υποβολή Έργων
Προσωπικά Δεδομένα
Πολιτική Επιστροφών
Ασφάλεια Συναλλαγών
Όροι Χρήσης
Επικοινωνία
Translation rights
 
Glykeria Markopoulou
glykeria@livanis.gr
Διεθνή Best Sellers
 
Η καρδερίνα
Το σπίτι της λίμνης
Πήγαινε όπου σε πάει η καρδιά
Το λάθος αστέρι
House of cards
© Εκδοτικός οργανισμός Λιβάνη | Σόλωνος 98, 10680 - Αθήνα | Τηλ.: 2103661200 | Fax: 2103617791 | Powered by eShopKey