Παρασκευή, 18 Ιανουαρίου 2019
 
ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΛΙΒΑΝΗ
 
   
 
 
 
Paulo Coelho - Weboffer  
ΥΠΟ ΕΚΔΟΣΗ
 
 
 
Λογοτεχνία » Ελληνική λογοτεχνία
 
"Δεν υπήρξα ποτέ"  |  Κουνούνη-Πολυβίου Θάλεια

ISBN: 978-960-14-2808-6

Αρ. σελίδων: 352


Όλα ξεκινούν σε μία έπαυλη με μία τελετουργία.
Εκείνος δεν περίμενε ποτέ πως ένα απλό πιόνι θα στοίχειωνε από εδώ και πέρα τη ζωή του.
Η επιθυμία της αντιμέτωπη με τα σκοτάδια του.
Οι ζωές τους προχωρούν παράλληλα κι εκείνος κάνει τα πάντα για να μην ενωθούν ποτέ.
Άλλωστε, ποιος θα μπορούσε να γκρεμίσει τα τείχη που ύψωσαν οι τόσες ενοχές του παρελθόντος του; Κανείς. Εκτός από τη δική του ανάγκη για λύτρωση. Τι περίεργο που κι αυτή ακόμη συμβάδιζε παράλληλα με τη δική της ανάγκη να τον τραβήξει στο φως…
Εκείνη, μία γυναίκα παραδομένη στο φυλακισμένο πόθο της.

Δύο βιβλία δημιουργούν την παράλληλη λογοτεχνία και έρχονται για να προσφέρουν στον αναγνώστη το απόλυτο μυστήριο κεντημένο με πάθος και έρωτα.

Τιμή: 9,86€ -10% 8,87€

Προσθήκη στο καλάθι

 προσθήκη στη wishlist  εισαγωγή σχολίου  προτείνετε το βιβλίο σε ένα φίλο σας
 
 
 
Δημοσιεύματα - Κριτικές
 
 
 
 
 
 
 
 
Σχόλια Αναγνωστών
28/09/2014 - ΔΕΣΠΟΙΝΑ
H Θάλεια Κουνούνη και η Μαίρη Κωνσταντούρου, η Μαίρη Κωνσταντούρου και η Θάλεια Κουνούνη, ηενώνουν τις πένες τους και δημιουργούν την παράλληλη λογοτεχνία. Δύο βιβλία, δύο κεντρικοί ήρωες… μια όμως ιστορία! Μια ιστορία τόσο ολοκληρωμένη, τόσο δυνατή, τόσο μοναδική, χωρίς τίποτα-ούτε η παραμικρή λεπτομέρεια να μην αφήνεται στην τύχη! Χωρίς καμία απολύτως επανάληψη μεταξύ των δύο βιβλίων ,αφού κάθε φορά βλέπουμε την ίδια ιστορία μέσα από διαφορετικά μάτια! Όχι τα μάτια της καθεμιάς από τις δύο συγγραφείς, αλλά τα μάτια του ήρωα τον οποίο κάθε φορά αντιπροσωπεύουν, αφού διεισδύουν και οι δύο απόλυτα στην ψυχοσύνθεση τους. Ψυχογραφούν τους χαρακτήρες των ηρώων έτσι ώστε ο αναγνώστης να νιώσει τα πάθη τους και τις πράξεις τους! Να δικαιολογήσει τις κινήσεις τους, αλλά και να αγαπήσει ακόμα και τα λάθη τους. Όλα εξελίσσονται παράλληλα-όπως ακριβώς συμβαίνει και στη ζωή μας! Η μια γραφή συμπληρώνει την άλλη, τα γεγονότα τρέχουν παράλληλα και τα μυστικά του ενός βιβλίου γίνονται οι αλήθειες του άλλου… Στο καθένα από τα δύο βιβλία η συγγραφέας του, πλέκει αριστοτεχνικά ένα πέπλο μυστηρίου, ώστε να το ξεμπλέξει με εξαιρετική δεξιοτεχνία στο δεύτερο βιβλίο η άλλη συγγραφέας! Δεν έχει σημασία ποιο θα διαβάσετε πρώτο και ποιο δεύτερο! Δεν έχει σημασία αν θα επιλέξετε να τα διαβάσετε παράλληλα, κεφάλαιο-κεφάλαιο! Όποιο τρόπο και αν επιλέξετε τη μαγεία της παράλληλης λογοτεχνίας θα τη νιώσετε! Δύο βιβλία γεμάτα έντονα συναισθήματα, γρήγορη πλοκή, αισθησιασμό, κινηματογραφικές εικόνες, μυστήριο, αγωνία, πάθος, έρωτα και μυστικά… Μυστικά που η αλήθεια τους θα βρεθεί μόνο αφού διαβάσετε και το επόμενο βιβλίο. Τότε που ενώ έχετε μάθει το τέλος, θα ΞΕΡΕΤΕ και την αλήθεια! Η παράλληλη λογοτεχνία είναι μια πραγματική καινοτομία στο χώρο του βιβλίου! Αξίζει να αφεθείτε στα χέρια της Μαίρης και της Θάλειας, ώστε να σας μυήσουν στα μυστικά της.
05/05/2014 - Λίτσα
Δεν υπήρξα ποτέ χωρίς εσένα ή Χωρίς εσένα δεν υπήρξα ποτέ ... Δυο βιβλία η ζωή τους ... Ένα βιβλίο η ζωή εκείνου ...Ένα βιβλίο η ζωή εκείνης.Δεν έχει σημασία με ποιο θα ξεκινήσετε. Το ένα συμπληρώνει το άλλο. Ένα παζλ με σκόρπια κομμάτια,ένα μυστήριο γεμάτο πάθος, έρωτα, αμφιβολίες,ενοχές,φόβο.Τα συναισθήματα πολλά και μεταξύ τους ένας πόλεμος. Εκείνος ψάχνει την λύτρωση στα λάθη του παρελθόντος ,εκείνη τη ζωή που δεν έζησε , γιατί όσα σημαντικά και ασήμαντα κι αν είχε ζήσει ήταν πάντα απούσα. ΟΙ ζωές τους προχωρούν παράλληλα .... Εκείνος κάνει τα πάντα για να μην ενωθούν ποτέ . Εκείνη κάνει τα πάντα για να τις ενώσει . ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΕΜΑΘΕΣ. ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΞΕΡΕΙΣ;;;;;;; Δεν έχω λόγια να περιγράψω αυτό το παράλληλο ταξίδι... δεν ξέρω πόσα συγχαρητήρια να δώσω στις δυο συγγραφείς μας ... Χρειάστηκε φαντάζομαι πολλή αγωνία , πολύ ξενύχτι , μεγάλο άγχος για να πετύχουν το ακατόρθωτο .Και το πέτυχαν . Το συνιστώ ανεπιφύλακτα. ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ .... ΜΑΡΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΥΡΟΥ & ΘΑΛΕΙΑ ΚΟΥΝΟΥΝΗ Η ΘΑΛΕΙΑ ΚΟΥΝΟΥΝΗ & ΜΑΙΡΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΥΡΟΥ.
05/05/2014 - maria
Δύο οι συγγραφείς , δύο τα στυλ γραφής , δύο τα βιβλία, δύο οι κεντρικοί ήρωες μία η ιστορία. Μία η ιστορία ειδωμένη από διαφορετική σκοπιά . Σκιαγραφημένη με τα μάτια του ήρωα ή της ηρωίδας αντίστοιχα. Όχι όμως έτσι στεγνά.. Λέξεις κλειδιά στο ένα βιβλίο , παραπέμπουν σε λέξεις κλειδιά στο άλλο βιβλίο. Γεγονότα που ξεκινούν στο ένα, έρχονται και ολοκληρώνονται στο άλλο. Γεγονότα που έχουν ολοκληρωθεί στο ένα , ζητούν το γιατί στο άλλο .. Συμπεριφορές των ηρώων στο ένα, αναλύονται και αιτιολογούνται στο άλλο. Όποιο κι αν αρχίσεις! Κι αυτό είναι η μαγεία τους.. Απλωμένες εικόνες μπροστά σου με σφιχτή δομή και όχι άναρχα δοσμένες, ξεδιπλώνουν χαρακτήρες, δείχνοντας τα τρωτά τους σημεία , τα πάθη τους, την ευαισθησία τους. Δείχνοντας γιατί όχι ; ακόμη και τις ρομαντικές πτυχές τους κι ας είναι καλά κρυμμένες κάπου στα βάθη της ψυχής τους . Σαν ένα γαιτανάκι .. που μπλέκεται και ξεμπλέκεται και προσθέτει και προχωρεί! Έτσι και τα πρόσωπα στήνονται σ΄εναν χορό αισθησιακό, γεμάτο μυστήριο, έρωτα, απόγνωση , ευαισθησία, πόνο, μίσος, αγωνία .. ώσπου να έρθει η κάθαρση. Αυτή που βλέπεις απεγνωσμένα να αναζητιέται από την πρώτη γραμμή, από την πρώτη σελίδα του κάθε βιβλίου.. Ένα ψυχογράφημα χαρακτήρων και από τις δύο συγγραφείς, έρχεται και δικαιολογεί καταστάσεις και συμπεριφορές . Έρχεται και αιτιολογεί επιλογές και αποφάσεις .. Έρχεται και σε καλύπτει σαν αναγνώστη στα γιατί που ξεπροβάλλουν διαρκώς μπροστά σου. Δεν σημαίνει πως αναγκαστικά αγαπάς τον κάθε έναν ήρωα μικρό ή μεγάλο .. μα δεν τον μισείς γιατί απλά ..τον αποδέχεσαι μιας και διαβάζοντας, τον έχεις μπροστά σου σκιαγραφημένο αριστοτεχνικά με πλήρη ανάλυση του χαρακτήρα του, με πλήρες δόσιμο των ΄΄πως ΄΄ και των ΄΄ γιατί ΄΄ . Η αέναη πάλη του ΄΄πρέπει ΄΄ και του ΄΄θέλω ΄΄ δίνεται σ΄όλη της την έκταση. Σ΄όλη της την έκταση προβάλλεται μέσα από τους ήρωες που δεμένοι με τα ΄΄πρέπει ΄΄ προσπαθούν να τα παραμερίσουν και να διαλέξουν την ψυχική τους γαλήνη μέσα από τα ΄΄θέλω ΄΄. Η Μαρία Κωνσταντούρου και η Θάλεια Κουνούνη ή η Θάλεια Κουνούνη και η Μαρία Κωνσταντούρου κρατούν την αυτοτέλειά τους σαν συγγραφείς . Δεν επηρεάζονται η μία από την άλλη. Το ύφος τους διακριτό. Το στίγμα τους καθοριστικό. 'Εχουν όμως κι άλλο ένα κοινό χαρακτηριστικό εκτός από το στήσιμο το σωστό των χαρακτήρων των ηρώων τους . Το γλύκαμα ! Δεν βρίσκω άλλη λέξη που να μπορεί να αποδώσει αυτό που ένιωσα .. όσο προχωρά η ιστορία ειδωμένη από δυο πλευρές έρχεσαι και γεμίζεις γλύκα από περιγραφές λυρικές, ρομαντικές , αληθινές. Βλέπεις αξίες ανυπέρβλητες όπως αυτή της αληθινής φιλίας , της αυτοθυσίας .. αξίες ξεχασμένες. Δύο οι συγγραφείς , δύο τα στυλ γραφής , δύο οι κεντρικοί ήρωες, μία η ιστορία, δύο τα βιβλία. ή μήπως θάπρεπε να διορθώσω τη φράση μου και να πω .. Δύο οι συγγραφείς, δύο τα στυλ γραφής, , δύο οι κεντρικοί ήρωες, δύο οι ιστορίες, ένα το βιβλίο ..
04/04/2014 - Άννα
Φανταστείτε ότι κρατάτε στα χέρια σας όχι δύο βιβλία αλλά ένα κουτί με 60 κομματάκια παζλ. Κάθε κεφάλαιο των βιβλίων κι ένα κομματάκι. Κάθε κομματάκι κι ένα μικρό μέρος της εικόνας που συμπληρώνεται. Και μόνο τελειώνοντας και τα δύο βιβλία και έχοντας βάλει στη θέση του και το τελευταίο από αυτά θα μπορέσετε να τη δείτε ολοκληρωμένη και να θαυμάσετε αυτό το τόσο μαγικό που κατάφεραν να κάνουν η Θάλεια Κουνούνη και η Μαίρη Κωνσταντούρου μ’ αυτά τα δύο βιβλία!!! Γιατί χωρίς το ένα, δεν θα μπορούσε ποτέ να υπάρξει το άλλο. Δεν έγραψαν απλά. Ζωγράφισαν κάθε κομματάκι του παζλ με πολύ μεγάλη αγάπη, προσοχή, λεπτομέρεια και δεξιοτεχνία, έχοντας στις παλέτες τους υπέροχα, ανεξίτηλα χρώματα: πάθος, ένταση, έρωτα, μυστήριο, έντονα συναισθήματα, ευαισθησία, αισθησιασμό, δυνατές συγκινήσεις, λεπτό χιούμορ, πόνο, λύτρωση, σκοτάδι και φως!!! Αυτά που υποσχέθηκαν τα τήρησαν. Καμία επανάληψη στα δύο βιβλία, τίποτα που να σε προετοιμάζει για όλα όσα θα ανακαλύψεις στο δεύτερο βιβλίο όσο διαβάζεις το πρώτο και παρ’ όλο που ξέρεις το τέλος, πώς γίνεται να μαθαίνεις την μία και μοναδική αλήθεια μόνο αφού έχεις διαβάσει και τα δύο; ΠΟΣΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΑΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ; Είμαι σίγουρη πως μόνο αυτές οι δύο τόσο εξαίρετες συγγραφείς μας, θα μπορούσαν να το καταφέρουν, με την άψογη συνεργασία τους, το τεράστιο ταλέντο τους, αλλά κυρίως με τη βαθιά αγάπη που τρέφουν η μία για την άλλη!!! Θα ήταν μεγάλο λάθος να σας αποκαλύψω οτιδήποτε για την υπόθεση αυτών των δύο βιβλίων, ή έστω για τους πρωταγωνιστές τους, και να χαλάσω τη μαγεία της ανακάλυψης που πρέπει να βιώσει στο έπακρο καθένας από εσάς. Το μόνο που θα κάνω, είναι να σας προτρέψω να τα διαβάσετε οπωσδήποτε και να μπείτε στον συναρπαστικό κόσμο της Παράλληλης Λογοτεχνίας!!! Φανταστείτε, λοιπόν, πως κρατάτε στα χέρια σας ένα κουτί με κομματάκια παζλ και «παίξτε» μαζί του. Άλλωστε όλη η ιστορία ένα παιχνίδι είναι. Ένα παιχνίδι με το μυαλό, τις αισθήσεις και τα συναισθήματα του αναγνώστη αλλά και των ηρώων. Διαβάστε όποιο βιβλίο θέλετε πρώτο, διαβάστε τα ακόμα και παράλληλα. Όποιον τρόπο κι αν διαλέξετε, ένα είναι το σίγουρο: πως στο τέλος του «παιχνιδιού» θα νιώσετε απόλυτα ικανοποιημένοι, ενθουσιασμένοι και μαγεμένοι!!!
 
Δείτε επίσης:
Τα χρώματα της ζωής μου
Κουνούνη-Πολυβίου Θάλεια
9,30€ 8,87€
σελ.: 464
καλάθι
ΞΕΦΥΛΛΙΣΤΕ
Ευτυχία εδώ ή λίγο πιο πέρα
Κουνούνη-Πολυβίου Θάλεια
9,30€ 8,87€
σελ.: 544
καλάθι
ΞΕΦΥΛΛΙΣΤΕ
Η Παναγία των δελφινιών
Κουνούνη-Πολυβίου Θάλεια
9,34€ 8,91€
σελ.: 640
καλάθι
 
Greek Θέραπι
Κουνούνη-Πολυβίου Θάλεια
14,15€ 13,50€
σελ.: 464
καλάθι
Μαμά μην πας στη δουλειά
Κουνούνη-Πολυβίου Θάλεια
8,40€ 8,01€
σελ.: 32
καλάθι
L.A.V Θέραπι
Κουνούνη-Πολυβίου Θάλεια
15,09€ 14,40€
σελ.: 544
καλάθι
 
Αγεφύρωτες σιωπές
Κωνσταντούρου Μαρία
11,27€ 10,75€
σελ.: 388
καλάθι
ΞΕΦΥΛΛΙΣΤΕ
Ζωή μου, εσύ...
Κωνσταντούρου Μαρία
15,02€ 14,33€
σελ.: 448
καλάθι
ΞΕΦΥΛΛΙΣΤΕ
Σκιές στο χρόνο
Κωνσταντούρου Μαρία
15,17€ 14,47€
σελ.: 288
καλάθι
ΞΕΦΥΛΛΙΣΤΕ
 
Στα μονοπάτια του καπνού
Λεβεντάκη Βασιλική
14,08€ 13,43€
σελ.: 320
καλάθι
ΞΕΦΥΛΛΙΣΤΕ
Η γυναίκα στην άκρη της θάλασσας
Χρυσάνθου Ζωή
13,56€ 12,94€
σελ.: 320
καλάθι
ΞΕΦΥΛΛΙΣΤΕ
Στα τέσσερα σημεία του ορίζοντα
Ανδρεΐδου Χαρά
14,08€ 13,43€
σελ.: 384
καλάθι
 
Μελωδία στη θύελλα
Κακαλοπούλου Γεωργία
9,34€ 8,91€
σελ.: 560
καλάθι
  

Λέξεις - Κλειδιά Βιβλίου
 
Προσθέστε τις δικές σας λέξεις - κλειδιά:
 
Χρησιμοποιήστε κενά για διαχωρισμό των λέξεων - κλειδιών.
Χρησιμοποιήστε διπλά εισαγωγικά (") για φράσεις.


 
    ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ - ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ ΒΙΒΛΙΩΝ
 
  •   
 
 TOP 5
 Hippie
 Αόρατο Νήμα
 Μονοπάτια - Ατζέντα 2019 - Κοέλο
 Το σπίτι της λίμνης
 Δυο στιγμές ζωής
 
     BEST SELLERS & ΝΕΟΙ ΤΙΤΛΟΙ: €9.90
 
  
 
  
   
 
Ευαγγελία Ευσταθίου – Αόρατο Νήμα
   
 
ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΔΟΚΙΜΙΩΝ


 
 
Αόρατο Νήμα
Ευσταθίου Ευαγγελία
17,70€ 15,93€
σελ. 720
καλάθι
 
γάλα και μέλι
kaur rupi
13,50€ 12,15€
σελ. 208
καλάθι
 
ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ


 
 TOP 5 ΠΑΙΔΙΚΑ
 Τι μπορείς να κάνεις με μια ευκαιρία
 Ο λαμπερός πολεμιστής
 Η Παράξενη παρέα του Ορφέα
 Τα χρώματα της ζωής μου
 Όταν ο μικρός Ντομινίκ θύμωσε με το φεγγάρι
 
 
 
ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΑΝ…BEST SELLERS & ΝΕΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΜΕ €9.90 
 
 
 
 
Ψηφιακά Βιβλία
 
Μυθιστόρημα
Δοκίμιο
Παιδικά-Εφηβικά
Εκπαιδευτικά
Ψυχολογία
Γενικά
 
Η εταιρεία
Ενημέρωση επενδυτών
Υποβολή Έργων
Προσωπικά Δεδομένα
Πολιτική Επιστροφών
Ασφάλεια Συναλλαγών
Όροι Χρήσης
Επικοινωνία
Translation rights
 
Glykeria Markopoulou
glykeria@livanis.gr
Διεθνή Best Sellers
 
Η καρδερίνα
Το σπίτι της λίμνης
Πήγαινε όπου σε πάει η καρδιά
Το λάθος αστέρι
House of cards
© Εκδοτικός οργανισμός Λιβάνη | Σόλωνος 98, 10680 - Αθήνα | Τηλ.: 2103661200 | Fax: 2103617791 | Powered by eShopKey