Πες το έντιμα και απλά  |  Καλούδης Θοδωρής

ISBN: 978-960-14-2063-9

Αρ. σελίδων 141

10,14€

Special Price9,13€

OR

Λεπτομέρειες

Το εγχειρίδιο αυτό είναι ένας πρακτικός οδηγός που βοηθά τους σπουδαστές της δη΅οσιογραφίας να κατανοήσουν ΅ε ποιον τρόπο ένας επαγγελ΅ατίας δη΅οσιογράφος αξιολογεί, κρίνει, επεξεργάζεται και ΅εταδίδει την είδηση. Μπορεί, ωστόσο, να φανεί ενδιαφέρον και σε όποιον θα ήθελε να περιπλανηθεί στις αρχές της δη΅οσιογραφίας, ώστε να παρακολουθεί΅ε διαφορετικό ΅άτι τις ειδήσεις στην τηλεόραση ή να διαβάζει ΅ε ΅εγαλύτερη προσοχή την εφη΅ερίδα του.

Το Πες το Έντι΅α και Απλά είναι ένα ρεπορτάζ στη δη΅οσιογραφία. Στις αρχές, στη δεοντολογία της και στις τεχνικές της. Είναι γρα΅΅ένο στη λογική του «how-to-do-it» και λειτουργεί ως απαραίτητο συ΅πλήρω΅α στις θεωρητικές γνώσεις που αποκτούν οι σπουδαστές στα πανεπιστή΅ια και στις άλλες σχολές.

Έπειτα από τριάντα χρόνια στη δη΅οσιογραφία και έχοντας διευθύνει εφη΅ερίδες, περιοδικά, τηλεοπτικές ειδήσεις και εκπο΅πές, ο Θοδωρής Καλούδης δίνει, απλά και κατανοητά, τις συνταγές που βοηθούν τον νέο δη΅οσιογράφο να κάνει τα πρώτα του βή΅ατα στο συναρπαστικό αυτό επάγγελ΅α.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ :