Ο αόρατος άνθρωπος από το Σάλεμ  |  Κάρλσον Κρίστοφερ

ISBN: 978-960-14-2895-6

Αρ. σελίδων 368

12,90€

Special Price11,61€

OR

Λεπτομέρειες

Μια νέα γυναίκα βρίσκεται δολοφονημένη σε ένα κέντρο φιλοξενίας για απόκληρους και για ανθρώπους με παρεκκλίνουσα συμπεριφορά στη Στοκχόλμη.

Στην ίδια πολυκατοικία, δύο ορόφους πιο πάνω, ξυπνά ο αστυνομικός Λέο Γιούνκερ από τα γαλάζια φώτα των φάρων των περιπολικών. Ξεκινά η έρευνα για την ανεύρεση του δολοφόνου, αλλά κάθε βήμα προς τα εμπρός οδηγεί πιο βαθιά στο λαβύρινθο που έχει δημιουργήσει ο άφαντος δράστης.

Είκοσι χρόνια πριν, την εποχή που ο Λέο ήταν έφηβος, γνώρισε δύο πρόσωπα που έμειναν για πάντα στην καρδιά του.

Ήταν ο Τζον, που έγινε πολύ καλός του φίλος, και η αδελφή του Τζον, η Τζούλια, που έγινε κάτι παραπάνω από φίλη του.

Ο άνθρωπος όμως που θα αλλάξει τα πάντα είναι αυτός που καραδοκεί στο σκοτάδι.

«Απο΅ακρύνθηκα από την πόρτα του παλιού σου σπιτιού κι έφυγα. Κρύβο΅αι. Ταξιδεύω τώρα που σου γράφω. Κινού΅αι. ?ε ΅ου άρεσε να ταξιδεύω όταν ή΅ουν παιδί, τώρα ό΅ως το γουστάρω. ?εν ΅πορείς να αιχ΅αλωτίσεις έναν άνθρωπο που κινείται. Το έ΅αθα καλά αυτό. Ο άνθρωπος που κινείται δεν είναι ορατός – δεν είναι παρά ΅όνο ΅ια σκιά, ΅ια θολή παρουσία. Θα ΅ε έπαιρνες είδηση αν ταξιδεύα΅ε στο ίδιο βαγόνι; Θα ΅ε έβλεπες και θα καταλάβαινες πως εί΅αι εγώ; ?εν το πιστεύω. ?ε θυ΅άσαι. ?ε θυ΅άσαι τίποτα. Σου γράφω επειδή πρέπει να θυ΅ηθείς, αλλά τα πράγ΅ατα δε ΅ου βγαίνουν όπως τα σκέφτο΅αι. Εί΅αι διχασ΅ένος. Εί΅αι έρ΅αιο. Οδηγώ το αυτοκίνητο και περνώ πάνω από τα πεσ΅ένα φύλλα των δέντρων. Σε ΅ια γωνία κοντά στο σιδηροδρο΅ικό σταθ΅ό βλέπω κάποιους περιθωριακούς τύπους και σκέφτο΅αι πως ή΅ασταν κι ε΅είς έτσι κάποτε. Εί΅αστε ακό΅α;»

-->