Η VICHY ΣΥΜΜΑΧΟΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΣΤΟ ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΓΙΑΤΖΟΓΛΟΥ «GO GOLD ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΝΕΑ»

 • «Η διατήρηση της νεότητας δεν είναι προσποίηση. Είναι τέχνη». Γκαίτε
   
  Η Vichy, Νο1 μάρκα Αντιγήρανσης σε Ευρώπη και Ελλάδα,  πρωτοπόρος στη φροντίδα της επιδερμίδας των γυναικών, δίνει έμφαση στη γυναικεία δύναμη και στηρίζει το νέο βιβλίο της Κατερίνας Γιατζόγλου, GO GOLD ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΝΕΑ.
   
   
  Για την Vichy η γυναίκα αψηφά τον χρόνο, καταρρίπτει ηλικιακά ταμπού και στερεότυπα.  Είναι μια γυναίκα που διαθέτει αισιοδοξία, φροντίζει τον εαυτό της με τον καλύτερο τρόπο και ζει την κάθε στιγμή έντονα! Όλα αυτά υποστηρίζει και το νέο βιβλίο της Κατερίνας Γιατζόγλου, GO GOLD ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΝΕΑ, μια δυναμική γυναίκα  που αψηφά την πάροδο του χρόνου και προασπίζει πως η ομορφιά δεν έχει ηλικία αλλά πηγάζει από μέσα μας.
   
  Η Vichy υποστηρίζει πως με την πάροδο του χρόνου ξεκινά και ένα νέα κεφάλαιο στη ζωή της σύγχρονης γυναίκας. Αυτό αναφέρει και στο βιβλίο της η Κατερίνα Γιατζόγλου GO GOLD ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΝΕΑ. Ένα βιβλίο- «οδηγός» ομορφιάς και καλής ζωής που υποστηρίζει πως νέα είσαι και νιώθεις όταν δεν αφήνεις τα γεγονότα να εμποδίζουν τη φαντασία σου.
   
  «Η νεότητα περιέχει πείσμα, αυτοπεποίθηση, φαντασία, πειθαρχία, έμπνευση και συμμάχους. Με σύμμαχο ομορφιάς την Vichy, το νέο μου βιβλίο GO GOLD ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΝΕΑ, έχει όλα τα μυστικά ομορφιάς μου και απόψεις που θα βοηθήσουν την κάθε γυναίκα να επαναπροσδιορίσει την ζωή της», συμπληρώνει η Κατερίνα.
   
  Το νέο βιβλίο της Κατερίνας Γιατζόγλου GO GOLD ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΝΕΑ, με σύμμαχο ομορφιάς την Vichy, θα παρουσιαστεί στις 16 Δεκεμβρίου από τις εκδόσεις Λιβάνη, στο Νομισματικό Μουσείο Αθηνών.